Search
Close this search box.
stojićizam

Javija se neki smrdljo, nepismeni provokator. Da jel triba meni posa. A posa bi po svoj prilici tribaIo bit nabijanje čekćon iIi vozikanje neke balege u tačkama. Gospodo, ako ste išli u škole, ako ste radili ozbiljan intelektuaIan posao gdje ste se dokazali, ni u snu im ne dopustite nikada da vas maltretiraju smrdonogi glupani. Tko im je kriv što su intelektualno ograničeni pa se u njihovim glavama sve svelo do fizikalije. A i te fizikalije ne rade kako triba jer rade na crno, ne plaćaju za školstvo, zdravstvo i socijalu i svejedno fušaju, griješe i loše odrađuju poslove.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Dopustite nam da ih pljunemo

Ako ste uložili u sebe, ne morate poniženi i pognutih glava slušati neoprance koji tuku čekćon. Ionako je znano da kada odu u inozemstvo, često gube poslove jer neće Nijemac trpjeti da mu pločice zalijepiš nekvalitetno i krivo i to masno naplatiš. Samo je u nas radnička klasa zaštićena kao u doba druga Tite.

Dokaži se druže, jako je jednostavno dokazati se ako znaš posao i imaš savjest. Koliko sam samo dana i noći proveo putujući od mjesta do mjesta, truckajući se po kojekakvim putinama jer još nije bilo autocesta i nakon toga rušio rekorde gledanosti. Zato vam i kažem, kad se javi nepismeni smrdonogi nasilnik pošaljite ga u materinu.

Dolaze izbori

Da je što vrijedio, da je imao potencijale, da je minimum uložio u sebe, ne bi bio ljubomorni kreten koji uživa jer netko nema posao. A usput, niti predsjednik, ni premijer, ni bivša predsjednica ni većina ministara nema ni dana radnog staža, jer radni staž je realni sektor a ne uhljebništvo. Pa neka oni nosaju fosne po bauštelama jer su nam pokazali, evo i sad kad se spremaju izbori, da je država u kaosu, da nema ozbiljnih zakona, da svatko može raditi što hoće samo ako je dobro umrežen i pri tome kvaran. A što je s narodom. Ma doma usran u gaće viče kako se ništa ne može promijeniti i divi se pokvarenom političaru, dapače, govori pijan u birtiji, da sam ja na njegovom mjestu, još bih više krao.

Volite sebe i cijenite svoje znanje i trud. Evo, ja tako već godinama na svom YouTube kanalu. Mašala. A možete pogledati i moju emisiju #stojićizam na Muchacho Channelu.

Podijeli: