Search
Close this search box.
izbori gordan stojić

Izbori su. Jako je važno da ljudi shvate kako su jedino oni odgovorni. I drago mi je da vidim mlađe koji s malom djecom idu na izbore. Neka djeca shvate kako je važno biti odgovoran. Jer ako ne budemo odgovorni sutra pipama neće teći voda ili će tramvaji prestati voziti. Krenite.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Za sebe se morate pobrinuti sami

Netko, bilo tko, mora organizirati cijelu infrastrukturu, a ne da misliš kako sve moraš dobiti ne razmišljajući da to za tebe netko odrađuje. Nismo baš neka uređena zemlja, ali opet je netko izgradio ceste, mostove, u tvornicama smo izrađivali vagone, komplicirane strojeve, naši radnici rade u inozemstvu zahvaljujući međudržavnim ugovorima. Ne možemo stalno odmahivati rukama i glumiti hipike. Nemam ništa protiv takvih, odite u šume, u kolibe, lovite lukom i strijelom, ali mi ostali želimo koristiti blagodati civilizacije. Naravno da mi je puno lakše otići u trgovinu ili na tržnicu pa kupiti gotovo. Isto tako želim kontrolirati političare koji su u nas rijetko skloni aferama, krađama i prevarama. Baš zato hoću nekorumpirano sudstvo, poštenu policiju, a sve to neću imati ako ne budem išao na izbore.

Ne dajmo im da kradu!

Bit će ove godine još izbora, a to je prilika da još jednom dokažemo da nam je stalo i da ne smiju niti mogu drugi olako gledati samo svoje interese. Dosta je bilo onih koji imaju vile s bazenima, stanove, ušteđevine, zaposlene ženetine i razmaženu dječurliju. Hoću da me se boje, hoću da su zabrinuti da ne bih izašao na ulicu i tražio njihovo micanje. A onda neće biti vila s bazenima, stanova, ušteđevina, bijesnih automobila i tome sličnog. To je ono čega se oni boje. Zato, izađite na svake izbore jer vi ste jedini odgovorni.

Podijeli: