Search
Close this search box.
Izbori u Hrvatskoj Gordan Stojić

Prije četiri godine naš se dragi premijer ukazao u Novom Zagrebu. Bili su izbori za Sabor. I evo ga danas na istom mjestu jer su, naravno, izbori. Kao premijer AP baš i ne bi trebao biti stalno u mom kvartu. Ali zašto ponekad ne bi svratio. Isto važi i za našeg vrlog gradonačelnika. Pretpostavljam da će se kod mene pojaviti za godinu dana kada budu lokalni izbori. Mi smo očito samo stoka sitnog zuba koju trebaju kad su izbori ili krave muzare kad treba puniti proračun da bi oni uživali, vozikali se, jer premijer sigurno ovdje nije došao kupivši kartu za tramvaj. Ali tko nam je kriv.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Hoćete li opet za AP? Ha, ha, ha

Kada ste zadnji puta izašli na neki prosvjed, digli svoj glas, pa čak imali problema s policijom zbog svog stila i stava. Hoćete li uopće izaći na izbore ili ćete gotovanski čekati da drugi to odrade. A onda ćete kao iskompleksirani i jalnuški jadnici pljuvačiti i bljuvačiti političare jer je ovdje vječna moda nekoga drugoga kriviti za svoje nedaće. Hrabri su oni koji su otišli u inozemstvo, ali im zamjeram što prije toga nisu izašli na ulicu pa digli glas. Jer da se ne prosvjedima pojavljivalo stotine ili čak deseci tisuća gnjevnih prosvjednika, tresle bi se gaće našim političarima.

Kukavički narod je za sve kriv

Ovako, natežu se oko svojih trikova ne spominjući probleme običnog naroda. Tko će zaposliti silne ljude i gdje, što ćemo svi imati apartmane na moru iIi otvarati birtije gdje će navaliti stranci i jesti patagonske lignje s krumpirićima iz zamrzivača ili ćevape kao autohtono hrvatsko i jadransko jelo. Ja izlazim na svake izbore i nikada se nije dogodilo da nekoga nisam zaokružio. Dapače, neki su mi bili antipatični ali sam ih zaokružio jer su oni drugi bili još gori od njih. Borite se, jer to nije borba samo za sebe, to je borba za djecu, unuke i još nerođene praunuke. Oni su naši sluge a ne gospodari. Gospodar je onaj koji nekoga hrani. Gdje su to oni, molim vas, u nekom realnom sektoru zaradili svoje plaće.

Zato ja krvavo radim, a kako možete pogledati OVDJE .

Podijeli: