Search
Close this search box.
Milijun dolara Gordan Stojić

Čitam da su atraktivne grobnice na Mirogoju 150 000 eura. Raja kupuje kao da se džaba dijeli. Stvarno sam zapanjen, dati milijun dolara za grobnicu?!! Stvarno svašta . Jednim dijelom sam obiteljskom linijom Zagorec. Oni kažu, kad me nebu, nek me jebu.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Kako baciti milijun u vjetar

Nekoliko puta sam bio prisiljen, premda ne volim, ići na sprovode na pulsko grobIje. Ima tamo fascinantnih grobnica. AIi ljudi, čiji su rođaci 1947. napustili PuIu, Talijani, i otišli u Italiju. Radite sebi nekakav raskošni spomenik od milijun dolara jer ćete tobože uživati u vječnosti. Sto godina kasnije nikoga nema da vam obiđe grob i vi postajete nitko, kao da vas nikada i nije bilo. Ima površnih ljudi koje ne zanima život oko njih. Dok hodaju grobljem nikada ne pogledaju što piše na nekoj nadgrobnoj ploči.

I čemu onda grčenje i plaćanje grobnice od na Mirogoju u vrijednosti vrlo ozbiljnog novozagrebačkog stana. Vratit ću sa na moje zagorsko podrijetlo. Kada umrem, ostavite prozor otvoren a mene bacite u prvu grabu da ne pravim nepotreban trošak onima koji ostaju iza mene.

A dok sam još živ…

Još uvijek mi je glava na ramenu i hodam na svojim nogama. A mozak mi ponešto radi. Da skratim, to znači da dokle god sam svjestan sebe ću raditi i djelovati na društvenim mrežama i kanalima te kome god treba spominjati mamicu na uranku. Zato, dragi moji imate moju Facebook stranicu, pretplatite se na moj YouTube kanal, podržite me na PATREONU i gledajte moju emisiju #stojićizam koja kreće na MUCHACHO CHANNELU. Da, još dišem, gle čuda…

Podijeli: